Vårens Aktiviteter 2018

APRIL

april 20-22 Länsstämman. Evelina Rydeker valdes som ny Länsordförande. Årets miljöpris till Pantertanterna Gällivare som har lyckats skydda en del gammelskog.

april 25 Filmvisning i Luleå, Folkets Bio kl. 19. En dokumentär om Gállok, Tor Tuorda och dottern Astrid – som båda kämpar för ett gruvfritt Jokkmokk.

Beställ biljett genom Studiefrämjandets hemsida.

• Boka redan nu om du vill vara med om kursen i slåtterteknik i juni.

Se Piteå Naturskyddsförening.

• Boka redan nu plats vid Naturskyddsföreningens stuga för att hjälpa till vid slåtterängen vid Aktse fjällhemman. Samåkning i bil.

Se länsföreningens hemsida.

MAJ

maj 6 Extra filmvisning i Luleå, Folkets Bio kl. 16. En dokumentär om Gállok, Tor Tuorda och dottern Astrid – som båda kämpar för ett gruvfritt Jokkmokk. maj 12-13 Natursnoksledare på utbildning i Piteå.

Plogga och gör en insats för miljön. Nya trenden fortsätter: Jogga och plocka skräp

maj 26 städdag. Plocka eller Plogga. Du är välkommen till Naturskyddsföreningens städdag

Tid: lördagen 26 maj kl.11

Plats: Kyrkbackens baksida. Storgatan vid bilparkeringen (efter Röda korsets butik)

Kom ihåg: ta med egen matsäck, handskar. Sop säckar finns.

JUNI

juni 30-  juli 1 Lieteknik kurs i Piteå.

juli 15-17 för Naturskyddsföreningens Riksstämma i Uppsala.

JULI

AUGUSTI