Nytt ÅRSMÖTE ONSDAG 14 APRIL, kl.19 via ZOOM. Information om sommarens aktivitet”Upptäck gammelskogen”

Kallelse Nytt Årsmöte för bättre uppslutning, kommer att hållas via Zoom. Onsdag den 14 april, kl. 19:00 Det är viktigt att du anmäler dig via e post senast den 11 april, så vi kan planera efter hur många vi blir. Maila din anmälan till: birgittaseb54@gmail.com Därefter kommer du att  få inbjudan till Zoom av Therese Groth. Du får via e post en länk där du ska logga in till årsmötet. Motioner för årsstämman kan skickas till Älsbykretsens postlåda alvsbyn@naturskyddsforeningen.se   eller på vår Facebook grupp sida Naturskyddsföreningen i Älvsbyn

Kvällens gäst:  Linda Strandenhed berättar om sommarens aktivitet inom kommunen ”Upptäck gammelskogen”.


 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.